alpinism industrial   alpinism
alpinism
        montari panouri   servicii la inaltime    
Recomanda site-ul:
recomanda alpinism

NEWSLETTER:
alpinism industrial

Testimoniale alpinism
Noutati                        curatenie montari panouri
Promotie - zugraveli si vopsitorii suprafete din beton
(2012-10-01)


Promotie - curatat suprafete vitrate
(2012-10-01)

Toamna aceasta va oferim oportunitatea de a curata orice suprafata vitrata la tariful unic de...6 litere definesc succesul atat in BUSINESS, cat si in SPORT...
(2012-01-08)

 SERVICII DE ALPINISM UTILITAR CIVIL SI INDUSTRIAL
Misiunea

alpinism utilitar

Vi s-a intamplat vreodata sa urcati pe un varf inalt de stanca, pasind de o parte si de alta a crestei ascutite pentru a captura cu respiratia intretaiata de aerul rarefiat o poza inedita cu panorama unui defileu?

Dar v-ati escaladat vreodata vointa intr-o coarda spre un varf de munte, pe cel mai aprig versant, abordand un traseu in care nu exista "inapoi"?

Noi, operatorii de alpinism utilitar, facem asta aproape zilnic, an de an, fara resemnare la serviciu, adica pe cladiri, pe turnuri, furnale, silozuri, pe macarale gigant, pe orice concureaza cu norii; iar cand spunem zilnic, nu exageram cu nimic, deoarece si in concediu schimbam turnurile si colosii de beton si sticla cu stancile si versantii abrupti explorand curtenitor si curajos inima muntilor.

Noi, alpinistii utilitari, consideram ca fiecare zi este o zi de intrecere, atat cu noi insine, cat si cu inaltimile, iar pentru aceasta va invitam cu noi acolo sus, pentru a vedea altfel lucrurile. De sus, totul pare mult mai frumos si in perspectiva, fie ca este nevoie de constructii, reparatii, montaje sau intretinere lucrari la inaltime. Acestor activitati pline de indemanare, noi le spunem simplu: "servicii la inaltime".

Fiecare lucrare este aproape unica si incercam sa impingem "inaltimea responsabilitatii" pana intr-acolo incat, chiar daca nu va veti incumeta sa urcati dupa noi, veti sta cu siguranta linistiti ca lucrarea a fost facuta la "inaltimea" asteptarilor sau poate chiar mai sus de atat, pentru ca aceasta este misiunea noastra.

Ce intelegem noi prin "inalta" responsabilitate, atunci cand acceptati provocarea de a ne angaja? In primul rand, inceperea fiecarei lucrari printr-o proba a acestor provocari care sfideaza norii, prin asigurarea de raspundere civila pentru daune, printr-un sistem de masurare si asigurare a calitatii, prin antrenamente pe timpul iernii in sali de sport, prin autoperfectionarea continua si facand dovada apartenentei la un grup de companii cu traditie in succese si mai ales cu contracte pe termen lung cu noi si noi clienti, de la PHILIP MORRIS ROMANIA, AGRANA ROMANIA, URSUS BREWERIES ROMANIA, VAE APCAROM, ELECTRICA, METEX, INCOM VRANCO ITALIA si pana la BANCA ROMANA DE DEZVOLTARE - GROUPE SOCIETE GENERALE si multi altii de talia lor.

Faptul ca majoritatea contractelor noastre sunt semnate pe cate 2-3 ani, cu institutii ca PHILIP MORRIS ROMANIA, AGRANA ROMANIA-Suc. Roman si Buzau, URSUS BREWERIES-Suc.Buzau si Brasov, VAE APCAROM Buzau, ELECTRICA Vrancea, METEX Focsani, I.N.M.A.S Bucuresti si pana la BANCA ROMANA DE DEZVOLTARE-GROUPE SOCIETE GENERALE-Suc. Bucuresti, Suceava, Piatra-Neamt, Bacau si Vrancea, cu puncte de lucru in 16 orase importante, dovedeste cu prisosinta ca ne dorim numai afaceri "sanatoase" si ca misiunea noastra este sa ducem serviciile la inaltime:

Va invitam, prin urmare, sa participati la o demonstratie, deoarece dorim sa va aratam o alta perspectiva a afacerilor in ceea ce priveste serviciile de alpinism utilitar, intrucat aceasta abordare a facut ca lista tuturor clientilor nostri sa fie si lista clientilor multumiti.

Mai multe si interesante studii de caz veti gasi la rubrica Portofoliu, iar colegul nostru de serviciu din "turnul de control" va sta cu placere la dispozitie pentru orice "proba de inaltime" la Tel/Fax: + 40 237 225 553/ 224 129 sau E-mail: office@alpinism-serv.ro.* NOTA: daca toate acestea nu sunt de ajuns si doriti sa vedeti cum se desfasoara in realitate o zi de prestari servicii de alpinism utilitar, civil si industrial nu ramane decat sa ne contactati...

alpinismTermoizolatii exterioare cu alpinisti utilitari
Vara rece, iarna cald....
alpinismReconditionari fatade cladiri
Tencuieli, reparatii, zugraveli si vopsitorii la fatade si cladiri......

Certificari:

alpinism

alpinism

alpinism

ALPINISM SERV - membra a


impreuna cu
Home | Despre noi | Servicii | Cariere | intrebari frecvente
Biroul de presa | Contact | Noutati | Sitemap
Web Design & Branding: Media AD Matters