alpinism industrial   alpinism
alpinism
        montari panouri   servicii la inaltime    
Recomanda site-ul:
recomanda alpinism

NEWSLETTER:
alpinism industrial

Testimoniale alpinism
Noutati                        curatenie montari panouri
Promotie - zugraveli si vopsitorii suprafete din beton
(2012-10-01)


Promotie - curatat suprafete vitrate
(2012-10-01)

Toamna aceasta va oferim oportunitatea de a curata orice suprafata vitrata la tariful unic de...6 litere definesc succesul atat in BUSINESS, cat si in SPORT...
(2012-01-08)

 SERVICII DE ALPINISM UTILITAR CIVIL SI INDUSTRIAL
Termoizolatii exterioare cu alpinisti utilitari (2012-10-05)

Termoizolatiile exterioare au un rol foarte clar si bine definit......

 

 

  • ECONOMIE DE BANI SI ENERGIE...

Puteti economisi pana la 50% din energia pentru incalzire - an de an - datorita montarii unui sistem termoizolant. Insa nu doar portofelul Dvs. castiga din asta ci si mediul inconjurator. In cazul in care aveti nevoie de mai putin petrol, gaz sau energie electrica pentru a va incalzi in zilele reci, protejati in acelasi timp si resursele de energie ale pamantului. In plus, scad si emisiile de dioxid de carbon.

 

 

Un mod de viata sanatos si plin de libertate - o baza de pornire pentru generatiile viitoare.

 

 

  • UN CLIMAT PLACUT IN LOCUINTA...

In cazul in care temperatura partii interioare a unui perete exterior este de doar doua grade sub temperatura camerei, se pot forma curenti de aer. Motivul: pe perete, aerul cald din camera se raceste si coboara. Se formeaza o circulatie neplacuta a aerului. Pe peretii reci ai incaperilor se formeaza in plus si apa de condens si mucegai. O buna izolatie a fatadei inlatura aceste probleme. Aceasta face ca in zilele cu inghet, temperatura de pe partea interioara a peretelui sa ramana la temperatura camerei. Acest lucru confera o stare de confort termic si asigura un climat sanatos al incaperii. Odata cu montarea unui sistem de termoizolatie veti creste valoarea casei din punct de vedere estetic si o veti face mai atractiva.Sistemele moderne de termoizolatii va ofera o multitudine de posibilitati de decorare si va pot indeplini toate cerintele estetice.

 

 

  • TERMOIZOLATIA PE TIMPUL VERII...
In casele slab izolate, poate sa fie insuportabil de cald datorita supraincalzirii fatadei. Cu conditia ca suprafetele de fereastra sa nu fie prea mari si sa dispuna de o protectie solara, in casele bine izolate caldura soarelui este oprita prin intermediul stratului exterior de izolatie. Casele sunt astfel atat iarna cat si vara, „imbracate" corespunzator si protejate de sistemele termoizolante

 Mai multe si interesante studii de caz veti gasi la rubrica Portofoliu, iar colegul nostru de serviciu, din "turnul de control" va sta cu placere la dispozitie pentru orice "proba de inaltime" la Tel/Fax: +40 237 225553/ 224129 sau E-mail: office@alpinism-serv.ro.

 

 alpinismTermoizolatii exterioare cu alpinisti utilitari
Vara rece, iarna cald....
alpinismReconditionari fatade cladiri
Tencuieli, reparatii, zugraveli si vopsitorii la fatade si cladiri......

Certificari:

alpinism

alpinism

alpinism

ALPINISM SERV - membra a


impreuna cu
Home | Despre noi | Servicii | Cariere | intrebari frecvente
Biroul de presa | Contact | Noutati | Sitemap
Web Design & Branding: Media AD Matters