alpinism industrial   alpinism
alpinism
        montari panouri   servicii la inaltime    
Recomanda site-ul:
recomanda alpinism

NEWSLETTER:
alpinism industrial

Testimoniale alpinism
Noutati                        curatenie montari panouri
Promotie - zugraveli si vopsitorii suprafete din beton
(2012-10-01)


Promotie - curatat suprafete vitrate
(2012-10-01)

Toamna aceasta va oferim oportunitatea de a curata orice suprafata vitrata la tariful unic de...6 litere definesc succesul atat in BUSINESS, cat si in SPORT...
(2012-01-08)

 SERVICII DE ALPINISM UTILITAR CIVIL SI INDUSTRIAL
FAQ/Intrebari frecvente

      Stimate vizitator,

      Aceasta rubrica am inaugurat-o nu pentru a nu va raspunde personal la intrebari, ci pur si simplu din dorinta ca la viitoarea noastra intalnire sa putem discuta, mai degraba, detaliile nevoilor dumneavoastra.
      Nu facem asta cu ironie, ci cu profesionalism. Incercam astfel, sa scurtam drumul spre o colaborare fructuoasa, decat una de tatonare si tocmai de aceea ne-am asigurat sa trecem pe site suficiente motive, pentru a va convinge ca oferim, intr-adevar, "servicii la inaltime".


1. Intrebarea:

Mircea Leca din Slobozia: Sunt proprietarul unui siloz de cereale si am un plan de investitii sa-l renovez in totalitate. Este din beton, iar inaltimea lui este de aproximativ 30-35 de metri, cu o suprafata totala de aproximativ 25.000 de metri patrati. Intrebarea mea este: aveti capacitate sa-l executati intr-o luna calendaristica? Va multumesc si astept cu interes raspunsul dumneavoastra. 


Raspunsul:

O astfel de lucrare am executat in anul 2001 la Agricola International, asa ca nu este nici o problema din punct de vedere tehnic si organizatoric. Capacitatea companiei Alpinism Serv permite fara probleme o astfel de lucrare si poate cine stie aplicam si sigla pe siloz.2. Intrebarea:

Anton Aldea din Sinaia: Am un motel construit pe o margine de prapastie cu un acoperis extrem de abrupt si datorita constructiilor ulterioare nu reusesc sa mai montez schele pentru a renova fatada laterala. Credeti ca ma puteti ajuta?


Raspunsul:

Evident ca da, atata timp cat putem accesa cumva acoperisul pe alta fata a cladirii.3. Intrebarea:

Constantin Apostu, Brasov: Pana la ce inaltime puteti sa executati lucrari de alpinism utilitar in cazul turnurilor de racire?


Raspunsul:

Cea mai inalta lucrare am avut-o la 100 de metri.* NOTA: Chiar daca intrebari au fost mai multe, ne rezervam placerea de a raspunde direct celor ce cred ca cele exemplificate nu sunt suficiente pentru a demonstra ca alpinistii nostri utilitari presteaza numai "servicii la inaltime". De aceea nu trebuie decat sa dai un click sau un simplu telefon...

alpinismTermoizolatii exterioare cu alpinisti utilitari
Vara rece, iarna cald....
alpinismReconditionari fatade cladiri
Tencuieli, reparatii, zugraveli si vopsitorii la fatade si cladiri......

Certificari:

alpinism

alpinism

alpinism

ALPINISM SERV - membra a


impreuna cu
Home | Despre noi | Servicii | Cariere | intrebari frecvente
Biroul de presa | Contact | Noutati | Sitemap
Web Design & Branding: Media AD Matters