alpinism industrial   alpinism
alpinism
        montari panouri   servicii la inaltime    
Recomanda site-ul:
recomanda alpinism

NEWSLETTER:
alpinism industrial

Testimoniale alpinism
Noutati                        curatenie montari panouri
Promotie - zugraveli si vopsitorii suprafete din beton
(2012-10-01)


Promotie - curatat suprafete vitrate
(2012-10-01)

Toamna aceasta va oferim oportunitatea de a curata orice suprafata vitrata la tariful unic de...6 litere definesc succesul atat in BUSINESS, cat si in SPORT...
(2012-01-08)

 SERVICII DE ALPINISM UTILITAR CIVIL SI INDUSTRIAL
Biroul de presa

Considerati aceasta rubrica fereastra noastra larg deschisa spre exterior si pentru ca nu ne poate fi indiferent in ce fel de mediu de afaceri ne desfasuram activitatea, cat de sanatoasa este societatea in care traim, cat de mult cunoastem unii despre activitatea celorlalti si considerand ca o societate informata este si o societate evoluata, ne asumam responsabilitatea sa va tinem la curent cu tot ceea ce apare nou in munca nostra, in acest domeniu al alpinismului utilitar si al tuturor lucrarilor la inaltime, dar mai ales cu ceea ce facem noi ca mediul de afaceri sa devina unul cat mai sanatos, preocupandu-ne 100% de satisfacerea nevoilor si dorintelor clientilor nostri.

 

1. Evenimente importante:

    Considerand ca un client informat este si un client castigat, ne asumam responsabilitatea sa va tinem la curent cu tot ceea ce apare nou in domeniul alpinismului utilitar si al tuturor lucrarilor la inaltime, dar mai ales cu ceea ce facem noi ca mediul de afaceri sa devina unul cat mai sanatos, preocupandu-ne 100% de satisfacerea nevoilor si dorintelor clientilor nostri.

2. Presa despre noi:

Deoarece ne desfasuram activitatea pe teritoriul a 8 mari judete si nu numai, ne declaram deschisi oferirii de informatii despre activitatea nostra tuturor vehicolelor media locale sau nationale interesate sa ne cunoasca.

  * NOTA: Deoarece ne intereseaza sa circule numai informatii corecte, daca doriti sa cunoasteti si alte detalii, in afara celor ce leputeti gasi in rubricile "Departamentului nostru virtual" de Relatii Publice, va invitam sa ne contactati la...

   

   

  Ce reprezinta RSS ?

   

   

  Inainte de toate invitam pe toti partenerii din presa si toti colaboratorii interesati constant de informatii despre noi si aria noastra de expertiza, sa urmeze instructiunile de mai jos.

   

   

  RSS (Really Simple Syndication fost Rich Site Summary) este o aplicaþie XML conformã cu specificaþiile RDF de la W3C (cei care au inventat internetul) ºi este extensibilã via XML ºi/sau RDF.
  Am integrat aceasta optiune tocmai pentru ca folosind RSS puteti primi foarte uºor informaþii de pe site-ul nostru si o multime de alte site-uri care au integrate asemenea softulete, informatii de genul: ºtiri, noutãþi sau sumaruri, dumneavostra putând prelucra în mod automat informaþiile primite.

   

   

  Cum poate fi utilizat serviciul RSS?

   

   

  Pentru a beneficia de serviciile RSS, aveti nevoie de un software destinat citirii informatiilor RSS. Exista un numar mare de aplicatii software pentru RSS, cele mai multe dintre ele fiind gratuite. Programele disponibile sunt aplicatii tip desktop care pot fi descarcate si instalate pe computerul personal. Noi va recomandam http://www.feedreader.com/

   

   

  Care sunt avantajele RSS?

   

   

  > Eficienta de a primi notificari atunci cand pe website-urile alese de dumneavoastra, precum http://www.alpinism-serv.ro/, apar noutati din domeniul de interes selectat.
  > castigati timp, astfel, in locul vizitelor repetate pentru a cauta noutati din domeniul de interes, RSS-ul va trimite informatiile automat.
  Alegand o anumita categorie se poate obtine URL-ul RSS asociat, care va fi vizibil in campul "Address" din browser-ului tau. Se copiaza acest URL si se urmeaza instructiunile pentru a putea configura aplicatia RSS utilizata.

   

   

   

   

   

  alpinismTermoizolatii exterioare cu alpinisti utilitari
  Vara rece, iarna cald....
  alpinismReconditionari fatade cladiri
  Tencuieli, reparatii, zugraveli si vopsitorii la fatade si cladiri......

  Certificari:

  alpinism

  alpinism

  alpinism

  ALPINISM SERV - membra a


  impreuna cu
  Home | Despre noi | Servicii | Cariere | intrebari frecvente
  Biroul de presa | Contact | Noutati | Sitemap
  Web Design & Branding: Media AD Matters