alpinism industrial   alpinism
alpinism
        montari panouri   servicii la inaltime    
Recomanda site-ul:
recomanda alpinism

NEWSLETTER:
alpinism industrial

Testimoniale alpinism
Noutati                        curatenie montari panouri
Promotie - zugraveli si vopsitorii suprafete din beton
(2012-10-01)


Promotie - curatat suprafete vitrate
(2012-10-01)

Toamna aceasta va oferim oportunitatea de a curata orice suprafata vitrata la tariful unic de...6 litere definesc succesul atat in BUSINESS, cat si in SPORT...
(2012-01-08)

 SERVICII DE ALPINISM UTILITAR CIVIL SI INDUSTRIAL
>>Presa despre noi

Servicii la inaltime (2005-07-12)
Solutia reconditionarii fatadelor cu alpinisti utilitari...
alpinism civilalpinism civilalpinism civil

Solutia reconditionarii fatadelor blocurilor si cladirilor inalte cu alpinisti utilitari

Alpinism Serv  este singura companie din judetul Vrancea si nu numai care asigura reconditionarea fatadelor imobilelor inalte folosind alpinisti utilitari¡ avantajele acestei metode sunt costurile mult mai reduse, rapiditate si fara a incomoda traficul zilnic¡ Magazinul Milcov din Focsani, prima cladire din municipiu renovata dupa aceasta metoda¡ compania focsaneana efectueaza astfel de lucrari in multe alte orase din tara¡ garantia calitatii este data de certificatul de management al calitatii  ISO 9001:2000¡ Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului avertizeaza asociatiile de proprietari ca trebuie sa refaca fatadele blocurilor¡

Directorul General al companiei Alpinism Serv, Marian Spinu, considera ca alpinistii utilitari pot rezolva foarte multe probleme la inaltime

Alpinism Serv Focsani este singura companie din judetul Vrancea care realizeaza renovari de fatade pentru imobile inalte folosind alpinisti utilitari. Clientii Alpinism Serv sunt atat firme private, cat si institutii de stat intre care amintim Philip Morris Romania, Agrana Romania, Ursus Breweries Romania, Vae Apcarom, Consiliul Judetean Vrancea, Directia Generala a Finantelor Publice, Banca Comerciala Romana, Banca Comerciala "Ion Tiriac", Banca Romana de Dezvoltare - Groupe Societe Generale, FinansBank, Casa Judeteana de Pensii, Directia de Sanatate Publica, Agricola International Bacau, Clinica Medicover Rombell Bucuresti si multe alte institutii si companii private.


Grupul de firme DEEP SERV din care face parte si Alpinism Serv  mai ofera servicii de curatenie profesionala civila si industriala in spatii interioare si exterioare, curatenie generala dupa constructor, reconditionare - intretinere pardoseli dure (marmura, granit, mozaic venetian, parchet, PVC), dezinsectie, deratizare si dezinfectie, constructii si amenjari interioare civile si industriale, etc. Membra Grupului de firme Grup DEEP SERV G.I.E., Alpinism Serv presteaza servicii de vopsitorii anticorozive pe confectii din metal, beton si lemn, protectii anticorozive peliculare pe beton sau metal, finisaje exterioare, tencuieli si zugraveli pe structuri din beton. De asemenea alpinistii utilitari mai pot fi folositi cand este vorba despre montari si ancorari de stalpi si piloni, firme luminoase, panouri publicitare, antene, geamuri termopan, tamplarie din aluminiu, redecorari de panouri publicitare, curatari si spalari de fatade expertize la cladiri si cosuri de fum industriale.

 
Costuri mici, lucrari de calitate...

Avantajele folosirii alpinistilor utilitari sunt costurile mult mai reduse decat in cadrul renovarilor realizate prin metode clasice utilizate de societatile de costructii, timpul de realizare mult mai scurt precum si lipsa schelelor. "Noi realizam renovarea fatadelor la preturi mult mai mici si mult mai rapid decat metoda clasica a companiilor de costructii. Acest lucru este realizat de catre alpinistii utilitari ai companiei Alpinism Serv fara sa fie nevoie de instalarea unor schele, fapt care scuteste beneficiarul de o groaza de costuri suplimentare datorate achizitionarii si instalarii acestora. Persoanele care fac aceasta meserie de alpinism utilitar sunt calificate si atestate profesional pentru meseria de alpinism utilitar si, in plus, sunt calificati in lucrari de constructii. Tot noi oferim solutii si pentru cazurile in care cladirile inalte sunt afectate de desprinderi de tencuieli, fapt care afecteaza confortul locatarilor si aspectul estetic la cladirilor", a declarat Marian Spinu, directorul general al companiei. 

DEEP SERV, compania mama care a dezvoltat membrele grupului de firme Grup DEEP SERV G.I.E., respectiv Alpinism Serv, Derati Serv si GES Construct, a fost infiintata in aprilie 2000, denumirea fiind inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci. La aceasta data societatea are puncte de lucru la Bucuresti, Bacau, Buzau, Galati, Neamt, Suceava, Galati, Braila si Brasov. Lucrarile de renovare se pot efectua atat cu materialele lui Alpinism Serv cat si cu cele ale clientului. Utilajele cu care este dotata firma sunt de ultima generatie, iar avizele acordate de Ministerul Sanatatii acorda incredere in faptul ca sunt folosite produse ecologice si care nu influenteaza negativ starea de sanatate a beneficiarilor sau a lucratorilor.


Clienti multumiti, afaceri prospere

Pe langa lucrarile de curatat suprafete vitrate, prima cladire din Focsani careia alpinistii  utilitari ai Alpinism Serv ii renoveaza fatada este Magazinul "Milcov", proprietate a S.C. METEX  S.A. dat fiind marimea magazinului si pozitia sa ultra centrala se impunea alegerea unei solutii care sa nu afecteze circulatia din zona, blocurile din preajma si sa fie realizata rapid. Singura companie care a indeplinit, cumulativ, aceste cerinte, a fost Alpinism Serv, membra a Grupului de firme DEEP SERV care a pus la dispozitie echipa sa de alpinisti utilitari. 'Am o parere foarte buna despre acest gen de activitate. In privinta Magazinului "Milcov" a trebuit sa facem aceste renovari deoarece acesta este unic in Focsani, este reprezentativ pentru municipiul Focsani. De aceea, mi se pare firesc sa-i acordam o atentie deosebita. Avem in vedere atat renovarea fatadei, cat si interventii la instalatiile sanitare si termice sau schimbarea mobilierului. De asemenea va fi redeschisa alimentara de la parterul magazinului. Ne-am propus ca pana la 15 august 2003 sa terminam lucrarile la fatada, iar pana la sfarsitul lunii septembrie sa finalizam tot ceea ce ne-am propus. Tot cu Grupul de firme DEEP SERV am mai avut colaborari foarte bune si aici ma refer la lucrarile de renovare ca de exemplu reconditionarea mozaicului venetian de la Magazinului "Milcov" si reamenajarea spatiului comercial "Romarta", pentru care merita toate superlativele', a declarat Eugen Surdeanu, directorul general al S.C. Metex S.A. Focsani, unul dintre principalii clienti ai Grupului de firme DEEP SERV G.I.E.


alpinismTermoizolatii exterioare cu alpinisti utilitari
Vara rece, iarna cald....
alpinismReconditionari fatade cladiri
Tencuieli, reparatii, zugraveli si vopsitorii la fatade si cladiri......

Certificari:

alpinism

alpinism

alpinism

ALPINISM SERV - membra a


impreuna cu
Home | Despre noi | Servicii | Cariere | intrebari frecvente
Biroul de presa | Contact | Noutati | Sitemap
Web Design & Branding: Media AD Matters